D’aquí no passa ningú

És dilluns i ens il·lustrem la setmana…

© de les il·lustracions Bernardo P. Carvalho i © del text Isabel Minhós Martins. 2017 Takatuka

Farà com dos o tres anys, una de les nostres tertulianes , la Silvia, ens va portar aquest llibre per una tertúlia. Un tresor que havia comprat a Portugal. I ens vam enamorar. Recordo que després la Glòria, també tertuliana major,  el va comprar a Montreuil. Jo encara esperava desesperant perquè aquest llibre havia de sortir a casa nostra. I si, al març d’aquest any, Takatuka ens va donar la sorpresa.

Un llibre que juga amb contingut i continent, que comença a la pàgina de títol, amb aquest capità carallot i amo de tot, fins i tot de la història que s’amaga dins d’aquest llibre.

Intel·ligentment il·lustrat, amb la senzillesa de les coses extraordinàries i amb el pòsit de la reflexió, com ho fan els gran llibres. Perquè la Literatura infantil i juvenil aboca a la filosofia, com ben va afirmar la nostra estimada Teresa Duran. Preguntes, volem més preguntes i menys respostes. I aquest llibre és un gran llibre per fer-ho.

Ei ALTO! Que d’aquí no passa ningú sense gaudir d’una altra il·lustració. [I pareu atenció a les guardes del llibre]

© de les il·lustracions Bernardo P. Carvalho i © del text Isabel Minhós Martins. 2017 Takatuka

Dades del llibre

D’aquí no passa ningú. Isabel Minhós Martins i Bernardo P. Carvalho. Traducció Pere Comelles Casanova. Imprès a Novoprint –Barcelona- Febrer de 2017. Takatuka.

De aquí no pasa nadie. Isabel Minhós Martins i Bernardo P. Carvalho. Traducción Patric de San Pedro. Impreso en Novoprint –Barcelona- Febrero de 2017. Takatuka.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *