El Salt del temps

És dimarts i anem un dia tard, però conciliar la vida i la feina té aquestes coses, i ens il·lustrem la setmana:

© Liliana Fortuny i Jaume Copons. El salt del temps. 2017. Combel

Ja era hora que l’Agus, la Lídia -Ai, la Lídia- i els monstres surtin a la nostra secció. Per què sinó què?

Fans! Ens declarem fans de l’Agus des del primer volum de la col·lecció, Arriba el Sr. Flat!, i des de aquell moment -recordo perfectament que van arribar per una setmana del llibre, a l’any 2017- i ja em vaig quedar enganxada. I també els meus fills, primer el gran i ara el mitjà són Agus’ Fans! Perque cal bona literatura a l’abast dels primers lectors, i també del lectors ja més avançats, i dels adults. Perque la bona ficció no té edat, un llibre que t’enganxi ho pot fer a qualsevol edat. Però pensant en la franja lectora entre 8 i 10 anys, no ens cansem de recomanar aquesta nissaga. I ho continuarem fent! Gràcies Jaume i Liliana per posar a les mans dels lectors bones, canyeres, divertides, històries. I gràcies Noemí i Jordi per fer-les arribar a les mans dels llibreters i després als lectors amb aquestes curades edicions.

 

I parlant de l’Agus, el dia 21 -divendres nit, a casa nostra- va tenir lloc el sorteig de 4 motxilles de l’Agus. I els guanyadors són: Juan Pablo, Aina, Marianne i Arnau! Us trucarem! Atents als mòbils!

Us deixem constàcia del moment!! I seguim… seguim pensant que l’Agus, la Lídia i els monstres ens acompanyaran a la Setmana del llibre en català del 8 al 15 de setembre a la plaça de la catedral.

 

El Salt del temps. Número 8 de la col·lecció L’Agus i els monstres. Jaume Copons i Liliana Fortuny. Disseny de la col·lecció Estudi Miquel Puig. Imprès a Índice -Barcelona-. 2017. Combel

El Salto del tiempo. Número 8 de la colección Agus y los Monstruos.  Jaume Copons y Liliana Fortuny. Disseño de la colección Estudi Miquel Puig. Impreso en Índice -Barcelona-. 2017. Combel

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *