Un estel en la foscor

És dilluns i ens il·lustrem la setmana

©Rebeca Luciani. 2017. Publicacions de l’Abadia de Montserrat

Que arribi un llibre amb aquesta qualitat sempre és una festa i que la il·lustradora sigui la enorme Rebeca Luciani, encara més. D’un petit poema de la Montse Ginesta, la Rebeca ens regala un preciós àlbum sense paraules per omplir-lo nosaltres de significat. Delicat, tendre, senzill i evocador. Una delícia per llegir imatges, per generar conversa, per fer volar coloms. Quan un llibre així t’arriba a les mans, no el pots deixar escapar, ni pots deixar de meravellar-te i passar les pàgines una i una altra vegada. Seguint l’estel del Sant Jordi de l’Àfrica Fanlo, Publicacions de l’Abadia de Montserrat ara ens posa a les mans aquest estel en la foscor, un estel que anhelo per tothom, perquè ara, que s’acosta nadal, cap nen i cap nena es quedi sense el seu estel que il·lumini la seva vida.

La literatura ens transporta i ens fa viure dins de les seves pàgines. Jo em quedo perseguint un estel, com la petita del llibre i no vull sortir d’aquestes pàgines. “Petit estel daurat / entre núvols colgat / fes brillar el meu incert destí. /Estella la foscor retorna’m la claror / endolceix-me el camí”. Gràcies per la poesia, Montse, i gràcies per la il·lustració, Rebeca.

Tan debò, el nostre destí brilli amb aquesta estrella en la foscor.

–>Un estel en la foscor. Rebeca Luciani. A partir d’una poesia de Montse Ginesta. Imprès a Anman -Barberà del Vallès-. 2017. Editat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

 

1 comentario
  1. Lídia
    Lídia Dice:

    Quan un llibre és recomanat per una gran professional com és la Paula Jarrin i a més il·lustrat per una personalitat com la Rebeca Luciani, què més es pot demanar?

    Responder

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *